مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن آدرس از خانواده همسرم و نامعلوم بودن وضعیت بنده

همسرم مال خوزستان هست
مادرشوهرم از من توی مشهد خواستگاری میکنه
بعد همسرم میاد خواستگاری و بنده گول ظاهرشون میخورم آقا رتبه داره قاری قرآن هست من ساده لوح به سنت پیامبر عمل کردم 14سکه و بدون عروسی
وارد زندگی آقا میشم
بعد از دوماه زندگی منو مورد ضرب و شتم قرار میده
و از مشهد متواری میشود و در ضمن مادرشون یکماه قبل از مشهد میرن به خوزستان
همسرم پول پیش خونه به نام مادرش میزنه و مادرش میاد خونه تخلیه میکنه و وسایل بنده بیرون میریزه
حالا من هیچ نشونه از خانوادش ندارم و از همسرم خبر ندارم
تکلیف منو مشخص نمیکنن
جواب تلفن و پیامهای هیچ کس نمیدن
حالا من موندم چطور خانواده شوهرم پیدا کنم و بحق و حقوقم برسم
لطفامنو راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به دادگاه خانواده محل مراجعه و درخواست متارکه و یا حق و حقوق خود را تقدیم دارید ترجیحا از خدمات وکیل بهره مند شوید بهتر است

یک وکیل

دادخواست مطالبه نفقه و مهریه خود را تقدیم دادگاه خانواده نمایید و وی را مجهول المکان معرفی کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،زن می‌تواند با مراجعه به شورای حل اختلاف، تامین دلیل (هرگاه شخصی احتمال دهد دلایلی موجود است و در آینده دسترسی به آنها دشوار یا مشقتبار خواهد شد یا دسترسی به آنها به‌طور کلی از بین خواهد رفت، می‌تواند از دادگاه تامین آنها را بخواهد) بگیرد و زمانی که محرز شد شوهر بدون دلیل موجه او را رها کرده یا از عهده پرداخت مخارج قانونی زن برنمی‌آمده یا با وجود داشتن توان مالی، از پرداخت آن امتناع می‌کرده، می‌تواند به محاکم قضایی مراجعه کند و تحت عنوان ترک نفقه، شکایتی کیفری علیه او تنظیم کند که مجازات آن در قانون، زندان تعریف شده است،بنابراین هراقدام محتملی درآینده بخواهیدانجام دهیدتأمین دلیل کمکتان میکند.موفق باشید