مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شیربها

با سلام.حدود یکسال و نیم است که عقد هستم. همسرم 100 میلیون تومان شیربها به پدرم پرداخت کرد و جهیزیه را با این پول تهیه کردم و در خانه همسرم چیدم و سیاهه را امضا کرد. ولی حالا تصمیم به جدایی دارم. آیا همسرم میتواند شیربها یا وسائل را استرداد کند؟

پاسخ ها :

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقت بخیر همسرتان چنین حقی را ندارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قابل استرداد است
بخصوص با توجه به اینکه شما قصد ادامه زندگی ندارید شرعا و قانونا موظف هستید که مسترد کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رویه محاکم در اینخصوص مختلف است وبرخی بر استرداددشیر بها نظر دارند وبرخی انرا حق زوجه ودر مالکیت زوجه تلقی میکنند