مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه شیر بها

سلام بعد از مرگ زن اگر مادر زن مطالبه مهریه کند آیا مرد می‌تواند مطالبه شیر بها کند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر به صرف آنچه در سوال آمده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شیربها در قانون ما وجاهت قانونی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مهریه جزء ماترک زن به حساب می‌آید بایستی تمامی وراث علیه شما اقامه دعوی کنند. در مورد شیربهاء نیز امکان طرح دعوا شما علیه مادرزن وجود ندارد و در قانون پیش‌بینی نشده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مادر زن بعنوان ورثه زن میتواند مطالبه مهریه کند
شیربها خیر

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
مطالبه مهریه از طریق وراث زوجه نیز امکان پذیر است منتهی شیربها جنبه قانونی ندارد مگر اینکه کتباً تعهد به پرداخت آن ایجاد شده باشد.