مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شرکت هرمی یونیک فاینانس

سلام.من در شرکت هرمی یونیک فاینانس سرمایه گذاری کرده بودم و یکی از دوستانم از سر کنجکاوی تمایل به سرمایه گذاری در این شرکت داشت ولی چون اطلاعاتی نداشتم با لیدرهای بنده صحبت کرد و مبلغ را برای من واریز کرد و سرمایه گذاری انجام شد و رمز و پسورد هم برای ایشان فرستاده شد در واتساپ و حتی از داخل اکانتش برای من عکس فرستاده ک مبلغ 100 دلار واریز شده.
حالا این شخص از من شکایت کرده ک من پول اونو برگردونم و کلاهبرداری کردم و با حیله و نیرنگ عضو شرکت کردمش.
ایا محکوم میشم یا تبرعه؟؟چون خود منم مال باخته هستم

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
مسئول استرداد وجهی که به حساب شما واریز شده هستید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. در کلاه برداری دو عنصر مانور متقلبانه و بردن مال دیگری حتما باید اثبات شود اگر نه شامل کلاه برداری نیست و شما با ارائه اسناد و مدارک میتونید از خودتان دفاع موثر بکنید در معاونت در کلاه برداری هم باید احراز شود که شما عمدا با شرکت همکاری کردید تا ایشان پولش را به شرکت بدهد. موردی که گفتید قابل دفاع هست جای نگرانی نیست. اگر موضوع زیاد جدی شد (برای شما قرار سند یا کفیل صادر شد) میتونید وکیل بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عضو گیری کرده باشید امکان محکومیت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی بر اساس اسناد و مدارک و دلایل شما رای میده اصولا کلاهبرداری در این مورد محقق نیست