مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه ای که در منزل نوشته شده به همراه یک وکالتنامه

مادرم پلاکی را صلح می‌کند و همراه آن از او یک وکالتنامه برای انجام کارهای ان پلاک میدهد. بعد از فوت مادر و گذشت چند سال ما متوجه شدیم که ان شخص کلاهبرداری از ما میکرده. ما رفتیم وکالتنامه ای که ان مرد میخواست از طریق ان صلح نامه را واگذار کند باطل کردیم. ان مرد آمد و پیشنهاد مبلغی بسیار اندک به ما داد تا در مقابل آن دوبار وکالتنامه بگیرد و ما ندادیم . 1. آیا ان صلح نامه بدون وکالتنامه فاقد ارزش قانونی میشود؟

بعد از گذشت 12 سال او رفته وکالتنامه جعلی با جعل امضای ما وهمچنین برگه انتقال جعلی با امضای جعلی درست کرده و از طرف ما فروخته آن پلاک را ان هم باجعل امضای ما وگرفتن چک به اسم ما وجعل امضای ما درپایین چک ها انجام داده ایا ما می‌توانیم صلح نامه را فسخ کرده ویا به شخص دیگری صلح بکنیم
وچرا ان فرد که صلح نامه در دست دارد رفته وآن پلاک را با جعل امضا و وکالتنامه جعلی فروخته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به صورت قانونی تنظیم شده باشد صلحنامه معتبر است
می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صلح نامه بدون وکالت نامه هم معتبر است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله صلح نامه بدون وکالت معتبر است و نیاز به وکالت فروش ندارد