مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اسناد

سلام وقتتون بخیر
زن داداشم مهریشو اجرا گذاشته و دوتا سند از خونه برده میخواستم ببینم چطور میشه این سندا رو‌پس گرفت؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

ابتدا اظهارنامه ارسال در صورت عدم همکاری اعلام مفقودی کنید و سند المثنی دریافت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مالک اسناد دادخواست استرداد اسناد مطرح نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک اسناد ابتدا اظهارنامه و بعد دادخواست استرداد اسناد بدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دادخواست استردادسندراتنطیم وتقدیم نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سند چه شخصی را برده ؟ اگر در دعوا ذی سمت هستید با احراز سمت دادخواست استرداد اسناد دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما ادله و شهود داشته باشید باید در دفتر خدمات قضایی
دادخواست استرداد اسناد را مطرح
نمایید اگر ..