مشاوره حقوقی رایگان - قطع شدن سیمکارت توسط سازمان تنظیم مقررات

با سلام حدود یک ماه پیش یک پیامک با شماره شخصی برای بنده اومد و یک لینک بود باز کردم بعد از اون از طریق خط بنده برای تعداد زیادی همون پیامک رفته بود و دو ساعت بعد خط من قطع شد. پیگیری کردم گفتند خطم توسط سازمان تنظیم مقررات قطع شده الان هرچی پیگیری میکنم خط من وصل نمیشه لطفا بفرمایید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به اداره مخابرات مراجعه نموده وازآن طریق پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالا پیامک به نحوی بوده که هک گردیده گوشی شما لذا اعلام شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام شما باید به مخابرات مراجعه نمایید