مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کیلومتر خودرو

سلام خسته نباشید بنده یک ماه پیش یه ماشین 207مدل 90گرفتم که نصف مبلغ رو هم چک دادم هنوز چکم رو واریز نکردم و تعویض پلاک هم به اسم من انجام شده الان متوجه شدم کیلومتر دستکاری شده و اصلا خوب کار نمیکنه چی کار میتونم بکنم ایا شکایت کنم جواب میده کارکرد رو هم تو قلنامه قید نکرده بزرگوارن اگر میشه زودتر به بنده جواب بدید دعاتون میکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر کیلومتر خودرو دستکاری
شده باشد امکان فسخ بیع وجود
خواهد داشت یا

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت اثبات دعوی شما به نتیجه میرسددر صورت وجود شاهد اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت دستکاری کیلومترواثبات آن امکان فسخ معامله وجوددارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری نسبت به عیوب خودرو و دستکاری کیلومتر شمار خودرو اقدام نمایید در صورتی که کارشناس آن را تایید نماید می تواند از موارد تدلیس در معامله و فسخ آن تلقی گردد و از طرف دیگر نیز می‌توانند شکایت کیفری علیه شخص فروشنده مبنی بر دستکاری در سیستم کیلومتر شمار خودرو را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصورت دستکاری کیلومترواثبات آن امکان فسخ معامله وجوددارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام به فسخ قابل پیش بینی نیست