مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه تجاری

با سلام ما 3نفر شریک هستیم که هر یک 2 دونگ داریم حالا من 2 دنگ مغازه را میخوام بفروشم دوش یکم قیمت پایین میدن میگن یا همین یا نه می‌فروشیم نه می‌خریم حالا چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در اداره ثبت
درخواست افراز مال مشاع را مطرح
نمایید و سپس باید درخواست دستور
فروش مال مشاع را در دادگاه اقامه
کنید تا بعد از صدور دستور فروش ، در اجرای احکام
ابتدا توسط کارشناس قیمت گذاری
بشود و بعد ملک به مزایده گذاشته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوتنید ابتدا از اداره ثبت درخواست افرارز کنید و بعد با داشتن گواهی عدم افراز از دادواه دستور فروش بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتدا ازطریق اداره ثبت درخواست افرازنماییدوبعدباداشتن گواهی عدم افرازازدادگاه دستورفروش بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دادگاه دستور فروش مال مشاع را درخواست نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای دو دانگ خود سند مالکیت تفکیکی دارید میتوانید از دادگاه درخواست دستور فروش ملک مشاع دهید