مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از گواهینامه و سرقت از کیف پول الکترونیکی

باسلام دوستی بامن تماس گرفت وگفت دستگاه بیلشون آتش گرفته وبه من گفت گواهینامه ات روبیاربرای بیمه تااستفاده کنیم وگفت اول عکس گواهینامه ات روبفرست من عکس روفرستادم براش وبادوستانم مشورت کردم گفتندنرم ومن نرفتم حالامیخام بدونم یوخت ازروی عکس گواهینامه مییتونندکاربیمه ای روحل کنندوسواستفاده بکنندومسله دوم من حدود1639344واحد ارز خریدم حالاصرافی بدلیل ورژن جدید163775عدد ارز از کیفم برداشته چطور شکایت کنم ایامیتونم حقم روبگیرم ایا میتونم از بیمه استعلام بگیرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان‌سوء استفاده هست.شاید مربوط به نرخ انتقال است...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یو استفاده ای واقع شود و تحقق یابد شما میتوانید پیگیری کنید و هیچ منعی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمال سوء استفاده از تصویر وجود دارد در خصوص ارز دیجیتال نیز باید به صورت واضح مشکل را مطرح نمایید تا مشاوره دقیق میسر گردد