مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده کد ملی

با سلام من به یه شرکت که برای کار در منزل مثل تایپو ... اینا بود برای گرفتن کار حدود 60 هزار تومن پول کارت ب کارت کردم ک عکس فیش پرداختی حتما باید براشون تلگرام میشد و کد ملی و نام و نام خانواگی و محل زندگی و شماره موبایل و تحصیلات و یه شماره کارت برای واریز حقوق میخواستن . میخواستم بدونم امکان هک حساب های بانکیم با این اطلاعات وجود داره؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر عکس کارت کارت بانکی را نفرستادید خیر.اما اصولا در مورد هک باید مراقبتهای لازم را به‌عمل آورد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف بعید به نظر میرسد ولی در هر صورت اگر نگران سو استفاده از مدارک خود هستید میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمال سوء استفاده در هر شرایطی وجود دارد