مشاوره حقوقی رایگان - رای هیات حل اختلاف اداره کار

با سلام.

حداکثر زمان اعلام رای جلسه رسیدگی تجدیدنظر (هیات حل اختلاف) چه مدت است؟

پس از ابلاغ دادنامه هیات تشخیص اداره کار و درخواست تجدید نظر از طرف خوانده، درصورت عدم بارگذاری مدارک و لوایح در سامانه و عدم حضور خوانده (درخواست کننده تجدید نظر) در جلسه رسیدگی حل اختلاف، حکم چیست؟ و در چه زمانی صادر شده و به طرفین ابلاغ می شود؟

تحقیق محلی چیست؟ زمان درخواست و چگونگی اطلاع طرفین از درخواست و نتیجه آن چگونه است؟

با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
نتیجه قابل پیش بینی نیست