مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای هیات تشخیص توسط هیات حل اختلاف

با سلام و احترام اینجانب از دادگاه بدوی اداره کار (هیات تشخیص) حکم بازگشت به کار گرفتم.
لیکن با اعتراض کارفرما پرونده به دادگاه تجدید نظر (هیات حل اختلاف) ارجاع شد.
پس از بررسی هیات حل اختلاف رای بازگشت بکار را به دلیل شرایط اقتصادی و نوسان نرخ ارز باطل اعلام کرده و پرونده را جهت تسویه سنوات به هیات تشخیص احاله نموده است.
حال با توجه به اینکه اینجانب هدفم فقط و فقط بازگشت بکار میباشد ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام پس از صدور حکم هیات تجدیدنظر به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید