مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اعسار

با درود و احترام
همسر بنده طی یک قرارداد محکوم به پرداخت مبلغی شده اند که در قرارداد خسارت عدم پرداخت تعیین شده بود و متاسفانه به دلیل عدم توانایی پرداخت مبلغ زیادی رو محکوم شدن. در فرصت 30 روزه قانونی تقاضای اعسار دادن و در دادگاه بدوی درخواست اعسار رد و نهایتا در تجدیدنظرخواهی پذیرفته شد بدون پیش قسط و به دلیل عدم آگاهی از نحوه ی اجرای حکم زمانی متوجه موضوع شدیم که سه قسط عقب افتاد و شاکی اقدام به دریافت جلب کرد. متاسفانه جلب انجام شد و همسر بنده بازداشت و راهی زندان شدن. پس از یک هفته با نظر قاضی زندان با مرخصی موافقت شد و یکماه مرخصی اومدن و در همین جریانات درخواست تعدیل اقساط رو تقدیم دادگاه کردیم و پذیرفته شد و اینکه پس از رسیدگی در دادگاه بدوی یک پنجم از مبلغ اقساط رو کاهش دادن و ما باز هم درخواست تجدیدنظرخواهی دادیم و البته شاکی هم درخواست تجدیدنظر دادن.
ما یکبار دیگه درخواست مرخصی دادیم اما اینبار فقط بیست روز پذیرفته شد.
نزدیک به 5 روز به پایان مرخصی برای تمدید مراجعه کردیم اما متاسفانه قاضی زندان بنابه درخواست شاکی نه تنها مرخصی رو تمدید نکردن بلکه مابقی رو هم لغو کردن و دستور دادن که همسر بنده تحت الحفظ به بازداشت یا همون داخل زندان منتقل بشن.
دقیقا در همان روز پرونده به شعبه تجدیدنظر ارجاع و وقت رسیدگی تعیین و ابلاغ کردن.
سوال اینجاست که چه اقدامی میتوان انجام داد که همسرم تا روز رسیدگی و نهایتا پس از آن، قطعی شدن رای و اجرای حکم(انشاالله متناسب و شایسته) برای درخواست تعدیل که نسبت به اعسار داده ایم، آزاد شوند و در زندان نباشند؟

سپاس از شما سروران ارجمند

بسیار بسیار سپاسگزار میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای آزادی از زندان باید تمام
اقساط معوقه پرداخت گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض قطعیت حکم دادگاه تجدیدنظر مفاد حکم جهت اجرا به اجرای احکام ارسال وطبق مفاد رای عمل نموده و همسرتان ازاد گردد