مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور لوله آب برای زمین کشاورزی

سلام بنده یک سال پیش ی زمین کشاورزی خریدم چون از محل لوله کشی برای ابیاری دور بود فروشنده که نصف زمین را به من فروخته بود اجازه داد من از سر لوله اصلی برای زمینم لوله بکشم که این لوله کشی از کنار یا مرز زمین همسایه عبور کند و به اندازه یک متر در عمق زمین فرو رفته حال که همسایه ایی که به من به طور شفاهی اجازه عبور لوله ابیاری را از زیر مرز زمینش داده بود ان زمین را فروخته. ایا خریدار جدید ان زمین میتواند ادعا کند و مانع عبور لوله ابیاری زمین من شود یا خیر. درضمن خریدار جدید میگوید من از عبور این لوله زیر زمین خبردار نشده بودم موقع معامله و حالا متوجه شدم. باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با توجه به اینکا در مرز بوده و ممانعتی در کشاورزی وی ایجاد نمیکنی نمیتواند مانع گردد
ولی اگر انسان منصفی است یه توافق نامه با شاهد هم تنطیم و امضا کنید