مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی مدرک مکتوم

با سلام طی جریان دادرسی منتهی به حکم قطعی و اجرا تقسیم نامه غیر رسمی مستند دادگاه بوده که موضوع تقسیم اساساً در ملکیت هیچ کدام از تقسیم کنندگان نبوده است و برای این موضوع سند رسمی ارائه گردید ولی مورد توجه قاضی قرار نگرفت و از وجود مدرک اصلی که بایستی مورد تقسیم قرار میگرفت اطلاعی نداشتم الان متوجه شده ام که مدرک اصلی وجود دارد و در دفتر خانه است آیا این سند (سند) رسمی دلیل اعاده دادرسی می تواند باشد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر سند درجریان دادرسی مکتوم بوده ودرمراحل دادرسی به دادگاه ارایه نشده باشد می تواند مستند یکی ازجهات اعاده دادرسی باشد لکن باید تاریخ کشف سند رادردادگاه اثبات کنید