مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی آپارتمان

باسلام هزینه الزام به تنظیم سند رسمی چقدر هست در آپارتمان یک میلیاردونیمی درجای گفتن 3درصد یعنی 45میلیون ?

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ارزش معاملاتی بازار ملاک نیست قیمت منطقه ای که اداره ثبت به دفتر خدمات الکترونیک قضایی اعلام می‌کند ملاک است که به مراتب مبلغ بسیار اندک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بازار ملاک نیست قیمت منطقه ای که اداره ثبت به دفتر خدمات الکترونیک قضایی اعلام می‌کند ملاک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر منظورتان هزینه دادرسی است بر اساس ارزش منطفه ایی محاسبه خواهد شد که به مراتب خیلی کمتر از این مبلغ خثاهد بود نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیمت ارزش منطقه ای ملاک است که کمتر دو میلیون تومان هزینه دادرسی می شود