مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی آپارتمان

باعرض سلام وقت بخیر بنده حدود 4سال قبل آپارتمانی از شخصی به صورت قولنامه از املاک رسمی خریداری کردم که این شخص از سازنده صاحب زمین خریداری کرده و به دلیل خلاف سازنده در ساخت (قسمت تجاری)سند بعد 4سال آماده نشده من خواستم الزام به تنظیم سند رسمی بدم که گفتند اول باید درخواست پایان کار صورت مجلس تفکیکی بدید بعد الزام به تنظیم سند رسمی دو سوال دارم اینکه من از کجا بدونم ساختمان پایان کار گرفته یا نه دوم اینکه بنده خلاف واحد خودمو باید پرداخت کنم یا ساختمانو واینکه بعد پرداخت خلافی این پولو ازسازنده میشه گرفت ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند و خسارات دادرسی باید بدید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

پرداخت خلافی ساختمان به عهده سازنده است , به شهرداری مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما لازم نیست خودتان برای صورتمجلس تفکیکی اقدام کنید دادخواست الزام به انجام پایانکار و صورتمجلس تفکیکی وتنطیم سند ارایه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما درخواست خودرا الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند را مطرح نمایید و در صورتیکه پایان کار قبلا اخذ شده باشد ازخواسته شما خارج خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با هم دادخواست الزام
به اخذ پایانکار و اخذ صورت مجلس
تفکیکی و الزام به انتقال سند
مالکیت را اقامه نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمادادخواست الزام به اخذپایان کار،صورت مجلس تفکیکی،وتنظیم سندرامطرح نمایید،

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی با خسارات دادرسی دهید پرداخت خلافی با سازنده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر دو درخواست را در یک دادخواست مطرح کنید