مشاوره حقوقی رایگان - 20 روز پس از رای دادگاه اعسار

سلام
خسته نباشید
پس از گذشت 20 روز پس رای دادگاه که می بایست پیش قسط اعسار را واریز کرد به دلیل عدم توانایی پرداخت پیش قسط میتوان پس از گذشت این 20 روز اعتراض کرد? یا در همان 20 روز امکان پذیر بود?
اگر نه چاره چیست?

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بعد از پایان مدت قانونی اعتراض اگر عذر موجه وجود نداشته باشد اعتراض پذیرفته نیست شما می توانید درخواست تعدیل اقساط را نمایید که به نظر دادگاه ممکن است پذیرفته شود ولاغیر
شما می توانید در این خصوص با همکاران بسیار ارجمند دادراه و یا اینجانب تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

با همکارم همنظر هستم