مشاوره حقوقی رایگان - رسید فیک

سلام خسته نباشید ی سوال داشتم، بنده برای ایجاد اطمینان از یک کار اینترنتی رسید فیک آپ را فرستادم آیا این کار من با توجه به غیر عمد بودن و اطلاع نداشتن از اینکه اینکار جرم محسوب می‌شود یا نه ، کار من جعل اسناد محسوب می شود؟بنده 17 سال دارم مبلغ پایین بوده و 42000 تومان میباشد. در ضمن بنده هیچ خدمات یا کالایی در ازای رسید دریافت نکردم.
با توجه ب اینکه شاکی مشخصات من رو از جمله نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و شماره کارت دارد ، چه اقداماتی در نهایت می‌تواند انجام دهد و درصورت شکایت آیا من مجرم شناخته میشم با اینکه اطلاع نداشتم این کار جرم هست؟ و در نهایت چه مجازاتی برای من در پی خواهد داشت؟

پاسخ ها :

جعل رسید بانکی رسید جعلی واریز وجه رسید جعلی