مشاوره حقوقی رایگان - کارشکنی بنیاد مسکن روستایی

سلام و عرض ادب بنده سال 94 خانه ای به صورت الحاق به بافت در روستا ساختم و تمام مراحل و مجوزات اداری را انجام دادم تا اینکه برای دریافت سند سال 98 به صورت عمومی مراجعه کردیم برای دریافت سند.دوباره یه سری مدارک از من خواستند وتشکیل پرونده دادم وبه قولی کاغذ بازی های اداری ومن همه را انجام دادم تا اینکه یک برگه استعلام ملکیت را باید شورا امضا می کرد ولی به دلیل اختلاف با شورا به خاطر دریافت پول ناحق بابت ساخت منبع و عدم پرداخت بنده آن را مهر و امضا نکرد.من بعدا مجبور به پرداخت وجه شدم و شورا هم امضا کرد و بعدا متوجه شدم که این برگه استعلام ملکیت را قبلا بنیاد مسکن از من گرفته است و شورای آن زمان مهر و امضا کرده بود ولی آن موقع {سال 98} نتواستم پیدا کنم و ارایه بدم و لذا همین باعث شد من دو سال کارم به تعویق بیفتد و هرجا هم مراجعه کردم هیچ نهادی پاسخگو نبود و سوال من این است که چرا با وجود ارایه استعلام ملکیت در زمان ساخت بنیاد مسکن دوباره از من استعلام ملکیت خواست؟ آیا به نظر شما حقی از من ضایع شده یاخیر ممنون میشم راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برعلیه بنیاد در دیوان عدات اداری از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید و طرح دعوا کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری می توانید اقدام کنید.