مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه گری بنیاد مسکن با 5درصد قیمت زمین جهت صدور پروانه

سلام. مراجعه کردیم بنیاد مسکن بابت صدور پروانه زمینی که از کل مالک خریدیم درطرح هادی است.سند 6دانگ دارد.و کاربریش هم دهیاری مسکونی زده ودر 10 متری بلوار ورودی وخروجی خیابان اصلی شهر هم هست. ولی روستایی است.به شهرداری هم مربوط نمیشه راه احداثی هم تو ثبت سند قبل سال 80 در ثبت اسناد قید شده. حال بنیاد غیر از پول پروانه وکارشناسی وپول بیمه تامین اجتماعی . میگن باید 5درصد قیمت کل زمین را بابت خدمات به حساب بنیاد بریزید.تا ماجواب پروانه رابدیم.بخشداری و فرمانداری وخود نظام مهندسی روستا میگن نباید این پول را بگیرند.رئیس بنیاد میگه باید پرداخت کنید.دراین شرایط سخت چه کنیم.؟از کجا پی گیری کنیم؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
پرداخت سهم خدمات ، در صورت تغییر کاربری اخذ خواهد شد و نباید اخذ شود

جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به توضیحات بیشتر است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ازبنیاد بخواهید مکتوب بشما اعلام کند و بعد در دیوان عدالت طرح دعوا کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است از بنیاد بخواهید که مکتوب از شما درخواست کنند تا بر اساس آن اقدامات قضایی صورت دهید‌.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول رییس بنیاد مسکن استان اگر او هم گفت باید واریز کنید به دیوان عدالت شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید با ارائه ادله و مدارک در دیوان طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد