مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین قولنامه ای

سلام
من از شخصی به صورت قولنامه ای ماشینی را خریداری کرده ام که اون نیز ماشین را به صورت قولنامه ای خریده بود ولی با کلی دروغ و اصرار که من تا چند روز دیگر سند میزنم و صاحب سند از آشنایان من هستند و .... من را راضی کرد
ولی الان مشخص شده که صاحب سند فوت شده است و اصلا من را در جریان نگذاشته بودن.
الان دو سوال دارم.
اگر الان از آن شخص به جرم کلاهبرداری شکایت کنم و شاهد هم داشته باشم به جایی میرسم؟
و اگر ماشین به پارکینگ پلیس انتقال یابد میتوان با ارائه قول نامه و برگه پارکینگ. خوردرو ماشین رو از پارکینگ بیرون اورد؟
(کارت ماشین و سند ماشین دست من هست)
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جواب سوال اول خیر زیرا ماشین در ید شماست و تنها سند به نام شما منتقل نشده که می توانید وی را الزام به تنظیم سند نمایید
جواب سوال دوم : اگر ماشین به پارکینگ منتقل شود تنها مالک اتوموبیل (کسی که سند به نام اوست) می تواند آن را خارج سازد با عنایت به فوت مالک در صورت بروز اختلاف نیز شما به ید قبل خود و ایشان به طرفیت تمام ایادی من قبل خود باید اقامه دعوی نمایند.
در هر حال شما می توانید در این خصوص با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

دعوی الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و وراث مالک اصلی مطرح نمایید. علی الاصول ماشین تحویل صاحب سند میگردد.