مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سهم ارث

بعد از فوت پدربزرگم برادرشان بدون اینکه ما را در جریان دارایی ها و سهم ارث ما قرار دهد بمدت سی و پنج تا چهل سال کلیه اموال را در اختیار دارد و ما هم تا امروز اقدامی نکردیم الان چگونه سهم خود را درخواست و دریافت کنیم. پیشاپیش از حسن عنایت شما سپاسگذارم.

پاسخ ها :

سحر قرباني

سحر قرباني :

از طريق دادماه دادخواست تقسيم تركه بديد و در صورت مشخص شدن سهمتان اجرت المثل ايام تصرف كه اموال دستش بوده با همون اجاره بها رو از طريق دادگاه ازش بخواهيد