مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

با سلام. پدر من در سال 93 فوت کرده و مادرم در سال 95. خانه ای بجا مانده که 3 دانگ به نام پدر. و 3 دانگ به نام مادرم بوده اما سند رسمی نیست قولنامه ای هست. ما 5 برادر هستیم که از این 5 تا فقط من از اون خونه بیرونم و دارم اجاره خونه میدم. اون 4 تا داخل خونه سکونت دارند و حاضر به پرداخت سهم من یا فروش خانه نیستند. من هیچ مدرکی جز گواهی فوت پدر و مادرم ندارم مدارک پیش اونهاست. لطفا کمکم کنید چطور حقمو بگیرم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام گواهی انحصار وراثت اخذ نموده اید یا خیر؟

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.در اولین مرحله اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نمایید

پرسشگر :

نه گواهی انحصار وراثت نگرفتیم . بدون مدرک خونه میشه گواهی انحصار وراثت گرفت؟

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

در خواست تحریر ومهرو موم ترکه از
شورای حل اختلاف
بدهید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام پس از اخذ گواهی انحصار وراثت ، درخواست تقسیم ترکه مطرح و خانه را بعنوان ماترک پدرو مادر معرفی کنید قبل از این استشهادیه ای تنظیم کنید تا کسانیکه مطلع هستند این خانه متعلق به پدر و مادرشما بوده است امضا کنند ، واز طرفی ببینید امتیاز اب و برق و گاز بنام چه کسانی میباشد

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اولح صروراثت راباگرفتن گواهی فوت ابوین وباتقدیم دادخواست واستشهادیه ومعرفی شهودمیتوانید به سهم ارث خودبزسید