مشاوره حقوقی رایگان - اثبات توهین و فحاشی

با سلام ... به دلیل اختلاف با همسرم دوساله که جدا زندگی میکنیم اما طلاق نگرفتیم. همسرم در تلگرام و پیامک بصورت خیییلی رکیک به من و خانواده ام. مادرم و .... توهین و تهمت میزند به شکلی واقعا بنده حتی نمیتونم الفاظش رو به زبون بیارم. و فقط از پیامهای تلگرام اسکرین شات گرفتم.. آیا با اسکرین شات میتونم شکایت کنم. و درصورت شکایت با همین مدرک محکوم میشن؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید متن پیام ها بررسی شود

پرسشگر :

متن پیامها از طرف همسرم بسیار فحاشی رکیک و توهین وتهمت ب خودم و خانوادم...اما از طرف من مدام سعی کردم ارومش کنم و دعوتش کنم به صحبت مسالمت امیز و مجبورش کنم فحش نده.اما بی تاثیر بود متاسفانه و فقط فحاشی فحاشی فحاشی

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بله ارائه ی پیامک برای محکمه میتواند دلیل محکمه پسندی باشد