مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از تحویل اصل مبایعه نامه به کارشناس

با سلام و تشکر از پاسخگویی شما
قاضی پرونده من برای بررسی تقدم و تاخر مبایعه نامه ای که برادر همسرم طی اون ادعا کرده که آپارتمان همسرم رو خریده و ثمنی هم پرداخت نشده قرار کارشناسی صادر کردند. ولی از تحویل اصل مبایعه نامه به کارشناس امتناع می کنن ، آیا می تونه روند دادرسی رو طولانی کنه؟ برای پی گیری من باید چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای بررسی کارشناس اصل مدرک‌مورد نیاز است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت کارشناسی اصل قرارداد باید ارائه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کارشناس باید موضوع را به اطلاع دادگاه برساند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اصل مبایعه نامه ارائه نشود کارشناسی نیز از دلایل طرف خارج ورای صادر خواهد شد