مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص جعل

باسلام اگر با کامپیوتر امضایی پای سندی گذاشته سود ایا کارشناس جعل اونو تشخیص میدهد یا نه ؟

پاسخ ها :

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
بله قابل تشخیص هست.

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

سلام
بله . هر آنچه به سند الحاق گردد توسط روش های استکتاب (خط شناسی ) قابل تشخیص میباشد. صداقت _ وکیل پایه یک داگستری تهران 09122117224

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بله به نظر قابل تشخیص است چون در زمان بررسی خط و نوع قلم بر روی کاغذ آثار جوهر در الیاف کاغذ مورد بازبینی قرار می‌گیرد و به نظر برای دریافت پاسخ به صورت کامل با کارشناس محترم خط این موضوع را در میان بگذارید قطعا به شما به صورت تخصصی پاسخ خواهند داد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال حقوقی نیست از کارشناسان همان حوزه باید سوال کنید و موضوع حقوقی نیست