مشاوره حقوقی رایگان - اجازه تغییر شغل یا اجازه گرفتن عین پروانه کسب کاسبی کنم؟

سلام وقت بخیر. من یک مغازه سرقفلی دارم . در اجاره نکته با صاحب ملک قراردادی برای کاسبی نوشتیم در آن قرارداد قید کرده که من چی بفروشم حتی محدود کرده عین پروانه که دارم هم جنس دیگری نیارم. بطور مثال من پروانه لباس فروشی دارم در آن قید کرده من فقط لباس مجلسی زنانه بیارم. ولی پروانه شغلی من اجازه هر نوع فروش لباس را میدهد. حالا من دوستای کاسبیم خیلی خراب شده بدلیل کرونا محلی‌ ها کم شده و من هم کاسبیم خیلی خیلی خرابه حالا صاحب ملک هم اجازه تغییر شغل وحتی اجازه ای که پروانه کسب هم به من اجازه میده بیارم ایشان از من سقط کرده .لطفا راهنمایی کنید من از روال قانون چه کنم.ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رضایت مالک را بگیرید در غیر اینصورت میتواند برایتان مشکل ایجاد کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید متن ستد قرارداد سرقفلی مطالعه و بررسی و سپس اظهار نظر گردد