مشاوره حقوقی رایگان - تملک ملک و املاک با وجود سند ثبتی بعد از گذشت چندین سال

با سلام. سالها پیش وقتی پدر بزرگم فوت می کند اموال وی که با برادرش شریک بودن بین پسر بزرگ پدر بزرگم و برادر پدر بزرگم تقسیم نامه تنظیم می شود و پدر ما و عموی دیگرم که زیر ده سال بودن و از وجود سندهای ثبتی هم هیچ موقع مطلع نشدن بعد از فوت عمویم مطلع شدیم که دختر نامبرده با سند های ثبتی که بعد از فوت عمویم به دستش افتاده اقدام به شکایت برای باز پس گیری املاک تصرف شده نموده
حال با این اوصاف ما بقیه وراث از این جریان مطلع شدیم راهکار چیست و آیا ما میتوانیم به تقسیم نامه اعتراض کنیم و سهم الارث باقی مانده از بزرگمان را با وجود سندهای ثبتی پس بگیریم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
لکن آرا صادره باید بررسی شود