مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت تعمیرات فاضلاب اپارتمان

سلام واحد من طبقه همکف از یک آپارتمان چهار طبقه با 12واحد میباشد از سال 83 تا الان بارها و بارها فاضلاب توالت و کف آشپزخانه واحد من بالا می‌زند و باعث کثیفی و هزینه فنر زنی و تعویض لوازم خانه من شده که فقط خودم هزینه کردم الان اگر بخوام فاضلاب رو درست کنن باید همه 12 واحد پول بدهند یا فقط سه واحد بالای سر من؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر لوله های فاضلاب به صورت مشترک و مشاعات باشد باید کلیه مالکین متصرفین هزینه آن را پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر لوله مشترک باشد که به نظر مشترک است باید تمام مالکین مشارکت کنند.
در صورت عدم همکاری دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود سپس می توانید هزینه ها را از بقیه مالکین مطالبه کنید.