مشاوره حقوقی رایگان - مهلت دفاعیه

اگر دفاعیه طرف شکایت در مهلت مقرر به دیوان عدالت اداری واصل نگردد تکلیف رای دیوان چه خواهد شد و اصولاَ برای دفاعیه زمان تعیین میشود و چقدر است با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اصولا رسیدگی در دیوان یک سال طول می کشد ولی در هر حال اگر شکایت و یا اعتراض و یا دادخواستی در مهلت مقرر وصول نشود محکوم به رد خواهد مگر در خصوص عذر موجه که جریان منحصر به فردی دارد

یک وکیل

سلام " در فرض سوال جهت ارائه پاسخ صحیح و مستند به قانون ، شما را به ماده 30 و تبصره ذیل آن در قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ارجاع می دهم .

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا ازتکرار پرهیز می نمایم