مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص عنوان اتهامی

شخصی ساکن در آپارتمان هست چند نفر از بستگان ایشان به کرات به قصد آدم ربایی خانم ودختر بچه ش وارد حیاط آپارتمان میشوند اما وارد واحد مسکونی ایشان نمیشوند و با چوب و باتوم برقی نامبرده را می زنند دوربین مداربسته همه صحنه ها را ضبط وثبت کرده وروی پرونده هست حالا قاضی دادگاه گفته باید شاهد بیاورید به دلیل دعوای خانوادگی هیچ یک حاضر به شهادت نیست
چگونه این فرد بتواند در دادگاه دفاع موثری داشته باشد وبه چه چیزی استناد کند؟
چه عناوینی بر این چهار نفر که وارد منزل شدند صدق میکنند ورود به عنف و شروع به آدم ربایی تهدید به قتل صدق میکنند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ورود به عنف و استفاده غیر مجاز از شوکر ضرب شتم محرز است
شروع به آدم ربایی و... باید اثبات شود که به نظر شروع به آدم ربایی نیست .