مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مداربسته در بن بست

ساکن بن بستی هستم که سه همسایه دیگر نیز دارم
نبش کوچه همسایه چهارم که درب پارکینگ و نفر رو به خیابان اصلی دارد و درب پارکینگی نیز در کوچه البته غیر قانونی نصب کرده و سر بن بست دوربینی نصب کرده که کاملا به درب سه همسایه و بنده مشرف است و از هیچکدام اجازه نگرفته و همه شاکی هستند
قانون در این مورد چ دستوری دارد
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر منجر به مزاحمت برای شما و نوامیس تان هست میتوانید تحت عنوان مزاحمت برای نوامیس شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موجب مزاحمت هست میتوانید تحت این عنوان شکایت کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، نصب دوربین مدار بسته در قسمت مشاعات بدون اذن و اجازه سایر شرکای مشاعی خلاف مقررات است و در صورت اینکه شکایت کنید ملزم به جمع آوری می شوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بدون اجازا حق نداشتند می توانید از طریق دادگاه بخواهید برداشته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه شما چنین اجازه ای ندارد و شما و بقیه همسایه ها اظهارنامه ارسال کنید اگر توجه نکرد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ایجاد مزاحمت کند قابل شکایت و پیگیری است