مشاوره حقوقی رایگان - حفر چاه در چشمه

با سلام
روستای ما یک چشمه دارد که لوله کشی شده و آب شرب و دامداری و ... کل روستا از این چشمه تامین میشود .. امسال شخصی که چشمه اش در فاصله ی 322 متری این چشمه قرار دارد دقیق در محل چشمه اش حفاری انجام داده و هم چشمه ی خودش را تخریب کرده هم اینکه در فاصله ی نزدیک به چشمه ی روستا حفر چاه انجام داده است. آیا کارش غیر قانونی است و مجازات دارد؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

چنانچه چاه نیمه عمیق یا عمیق باشه خلاف قانون هست و تخریب چشمه که ممر روسا باشد و آب روستا رو تامین کند جرم تخریب عمدی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شرکت آب منطقه ای پیگیری کنید.