مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن

سلام وقت بخیر
من با خانمی آشنا شدم که تقریبا بیش از یکساله همسرش زندگی رو رها کرده و قبل از این ماجرا دعواهایی بین خانواده ها صورت کرده و این آقا زن و بچه رو رها کرده و رفته و حتی خانواده خودش هم ازش اطلاع ندارن، مدتی است که باهم هستیم و تصمیم به رابطه جنسی گرفتیم و ذهنم رو به شدت مشغول کرده که آیا اقدام به این عمل گناه کبیره و جرم محسوب میشه یا اینکه قابل گذشت هست و اشکال خاصی نداره ؟
و البته این خانم برای طلاق غیابی اقدام کرده اما هنوز رسمی طلاق ثبت نشده و مدت زیادی طول میکشه تا این اتفاق بیفته
لطفا کامل راهنمایی و در این خصوص مشاوره بدید ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا زمان طلاق و سپری شدن عده امکان برقراری ازدواج و رابطه نمی باشد و زنا محسوب می گردد
از نظر قانونی جرم و شرعی نیز حرام می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این رابطه زنا است و اسلام به شدت محکوم کرده و جرایم سنگینی نیز دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال رابطه جنسی حتی اگر طلاق هم گرفته باشد زنا محسوب می شود و زنا گناه کبیره و از بدترین گناهان است.
شما بعد از ثبت طلاق می توانید صیغه کنید.