مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با زن متاهل

با سلام
من مدت 1ماه هست که به صورت اتفاقی با زنی آشنا شدم بعد از چند روز فهمیدم که با شوهرش مشکل داره و شوهرش مرتب کتکش میزنه و از خونه میندازه بیرون من هم دلم براش سوخت گفتم کمکت میکنم مشکلت حل بشه که این وسط یهو دیدیم که از هم خوشمون اومد و تو واتس آپ پیام های عاشقانه رد و بدل میکردیم ولی فقط در حد دوستی بود که بعد چند مدت که بهتر بگم 1ماه من فهمیدم کارم درست نیس و یواش یواش کاری کردم ازم سرد بشه ولی نمیشد این وسط کارش با شوهرش بالا کشید رفت درخواست طلاق داد الان دوستش که در جریان دوستی ما بود رفته به شوهرش گفته و اون رفته شکایت کرده میخواستم بدونم الان چی میشه آخه من فهمیدم اشتباه کردم ولی دیر شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ب جرم رابطه نامشروع از شما شکایت شود میتوانید با ارایه مدارک درخواست عفو و گذشت نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اکانت واتساپ را حذف کنید قابل پیگیری نیست از طرفی صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و در صورت انکار امکان اثبات موضوع وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به انکار رابطه اقدام نمایید پیام ها در واتساپ دیلیت اکانت گردد تا رصد آن میسر نباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام اگر اکانت واتساپ را حذف کنید قابل پیگیری نیست از طرفی صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و در صورت انکار امکان اثبات موضوع وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اکانت واتساپ را حذف کنید قابل پیگیری نیست از طرفی صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و در صورت انکار امکان اثبات موضوع وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرف ارتباط مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی گردد نسبت به حذف اکانت اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت بهتر است انکار کنید چون ممکن است تبانی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم رابطه نامشروع مادون زنا شده اید. و در صورت اثبات
ممکن است مجازات تا 74 ضربه شلاق
خواهد داشت
ولی شما میتوانید در دادگاه اثبات نمایید که رابطه شما فقط مکالمه تلفنی بوده است قصد کمک داشته اید
و صرف مکالمه تلفنی هم رابطه نامشروع محسوب نمیشود و