مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند یک سالو هشت ماهه

سلام زنم به مدت نه ماهه که خانه منو بی دلیل ترک کرده و بچه که آن موقع ده ماهه بود را رها کرده رفته من نه ماه تلاش کردم آن را به خانه برگردانم ولی قبول نکرد الان فرزندم پیش مادر هست و بسیار به او وابسته شده ومن یا مادرم اگر یک روز هم جدا بشود تب شدید میکند و تاکنون همسرم بارها با پیام گفته که او را نمیخواهد و به تازه گی میخواهد او را از من جدا کند بچه هم از اول شیر خوشک خورده من چکار باید بکنم تا بتوانم حضانت فرزندم را بگیرم

پاسخ ها :

آلما طاهری افشار

سرکار خانم آلما طاهری افشار :

حضانت کوک تا هفت سالگی با مادر هست مگر دلایل محکمی مبنی بد عدم شایستگی مادر داشته باشید