مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت برقی

سلام.وقت بخیر.ما سال گذشته از سایت درج آگهی یه موتور قولنامه ای با قولنامه و پلاک خریدیم.این موتور به صورت قولنامه ای دست به دست خرید و فروش شده و پشت نویسی شده.رسیده دست ما.بعد از دو ماه خواستیم اقدام کنیم برای دریافت سند اصلی موتور.به صاحب اصلی موتور که روی قولنامه ثبت شده تماس گرفتیم.گفتیم ما یه موتور قولنامه ای گرفتیم که به اسم شما هستش میخوام سندشو به اسم خودم بزنم.حرفشون این بود که به ما گفتن که ما این موتوررو از فروشگاه خریدیم برای یکی از آشناهامون این آشنای ما موتورو به صورت چکی فروختن به یه بنده خدایی.حالا طرف چک رو پاس نکرده و فراری شده.و موتورو آورده فروخته دست به دست رسیده دست شما.گفتن که به خاطر همین نمیتونم بیام سندشو بزنم به نام شما.ما هم بهشون گفتیم که مشکل ما چی هستش.ما این موتورو با قولنامه و پلاک خریدیم.بهشون گفتیم که شما مشکلتون با کسی دیگه هستش که چک رو پاس نکرده و فراری شده.و ما از این موضوع بی خبر بودیم.گناه ما چی هستش.خلاصه حرفشون اینکه نمیخوان بیان سند بزنن.ما با فروشگاهی که از اونجا موتورو خریده بودن هم تماس گرفتیم موضوع رو بهشون گفتیم.گفتن تا صاحب سند نیان ما نمیتونیم کاری و انجام بدیم.جسارتن ما را راهنمایی بفرمایین ممنونتون میشیم.ببخشید که متن خیلی زیاد شد.ممنون که وقت میگذارین و پاسخ میدهید.با تشکر فراوان

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام، برای انتقال و فک پلاک به اداره راهور مراجعه کنید و در صورت اینکه موفق نشدید از طریق دادگاه دادخواست الزام به انتقال پلاک به طرفیت فروشنده قبلی و مالک سند مطرح شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌توان الزام به فک پلاک مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به انتقال پلاک به طرفیت فروشنده قبلی و مالک سند ثبت نمایید