مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام خانومم دادخواست استرداد جهیزیه داد
من هیچ سیاه امضا نکردم و هیچ چیزی تحویل نگرفتم
الان خانوم یکسری فاکتور داره فقط من و شاهد آیا می تونه تمام جهیزیه ببره یا فقط فاکتور دارها
تلوزیون و میز تلوزیون پدر خانومم به من عیدی داده اینم می تونه باز پس بگیره یا نه
و یکسری چیزی که من خریدم داخل لیست که به قاضی داده آورده و شاهدا امضا کردن من فاکتور لوازم دارم می توانم از شاهدا به خاطر شهادت دروغ شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

اینکه میگید عیدی میشه هبه...در صورت ابقا قابل رجوع هست.هر وسیله ایی که ادعای مالکیت دارید مدارک اون را ارائه دهید در غیر اینصورت حکم به نفع خانمتن صادر میشود