مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی

با سلام پسری 19 ساله هستم و دو خواهر 12 و 28 ساله دارم.
در خانه روز خوش نداریم و هر هفته یا هر ماه یک بار والدین سر چیز های کوچولو باهم دعوا می‌کنند و پدرم هم مادرم را کتک می‌زند.پدرم بسیار بد دهن است و هنگامی ک بچه هایش اعلام نیاز می‌کنند به آنها حرفی بسیار بسیار بی شرمانه (توهین جنسی) می‌کند ما همگی ضعف اعصاب گرفتیم و دیگر خسته شدیم آیا امکان دارد جدا زندگی کنیم؟ بنده خودم پشت کنکوری هستم و میخام ادامه تحصیل بدم...دو خواهر دیگم هم محصل اند...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهترین کار این است در سوال ادامه درگیری با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید تا برای سکونت شما تصمیم گرفته شود و ارامش داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید مستقل منزل اجاره کنید و زندگی کنید بهتر است به همراه مادرتان اقدام کنید.
جهت حل مشکل می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيقتر موضوع وجود دارد
ولي ميتوانيد مستقل زندگي كنيد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.برای شما و خواهر بزرگتان امکان زندگی مستقل هست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما و خواهر 28 ساله با توجه به سنتان می توانید مستقل زندگی کنید
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
فحاشی و ضرب وشتم قابل شکایت می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به رشید بودن شما میتوانید در مسایل مالی وغیر مالی مستقل عمل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید