مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اقدام بر قرار کفالت

با سلام عرض ادب و وقت بخیر
احتراما بعرض میرسانم بابت محکومیت کیفری برای چکی به مبلغ 80 میلیون تومان در دادگاه بدوی قرار کفالت 20 میلیون تومانی صادر شد و سند ملکی به مبلغ 20 میلیون تومان بازداشت شد
پس از محکومیت قطعی در مرحله اجرای احکام روی قرار اقدام شده و کارشناسی ملک در حال انجام است
سوالم این است آیا به مبلغ 20 میلیون تومان که ملک طبق قرار بازداشت شده ملک توقیف و کارشناسی میشود یا به مبلغ 80 میلیون تومان وجه چک
با تشکر

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
فقط به میزان قرار کفالت که 20 میلیون هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با پرداخت 20 میلیون میتوانید سند را آزاد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با 20میلیون امکان آزادی سند متصور است