مشاوره حقوقی رایگان - اقدامات دادگاه بعد از اینکه طلبکار دادخواست ورشکستگی شرکت پیمانکاری(با مسئولیت محدود)به دادگاه بدهد؟

سلام وقت بخیر

دادگاه اگر انحلال شرکت(بامسئولیت محدود) انجام داد مدیر شرکت هیچ اقدامی نکرد
دادگاه چه کاری انجام میدهد؟دادگاه علیه شرکای شرکت حکم تعیین میکند؟
چه اقداماتی دادگاه انجام میدهد؟ یا دادگاه چگونه حکم تعیین میکند تا به مطالباتم برسم

مطالبه از مدیران شرکت به نسبت سهام دادگاه که رای میدهد؟منظور از میزان سهام شرکا شرکت چی هست؟ همان مدت زمانی که شرکت تاسیس شده و پروژه ها سود و امتیاز به شرکت میرسد میگویند سهام یا؟؟؟؟در کل به مطالباتم میرسم (چون شرکت که استعلام گرفتم حسابشان خالی هست و دارایی ندارند و 2سال میشود پروژه به اتمام رسیده و دستگاه اجرایی (کارفرمای اصلی) با این شرکت تسویه حساب کردند به قصد اذیت کردن این شرکت مطالباتم ندادن)
لطفا راهنمای لازمه نمائید. سپاس.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر شرکتی از طرف دادگاه ورشکسته اعلام شود طالبکاران به نسبت طالب خود از کل دارایی های شناسایی شده بهرمند می شوند. اگر هنوز دادگاه رای به ورشکستگی صادر ننموده باشد بهتر است دادخواست مطالبه طلب به میزان ؛ طلب خود به دادگاه ارائه بدهید اگر طلب شما کمتراز 20میلیون باشد باید به شورای حل اختلاف بروید 09126398085