مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرونده ضرب و جرح عمدی با چاقو

با سلام چندوقت پیش بنده با یکی از بستگانم بحثم شد و ایشان تلفنی مرا تهدید کردو به در خانه من آمد و همینکه من وارد کوچه شدم با تبر به من حمله ور شد و چندین ضربه با تبر به سرمن زد و فورا از محل متواری شدو بنده شکایت کردم لذا حال با توجه به نظریه پزشکی قانونی و شهادت شهود و پلیس 110 حال فرد متهم به دادسرا احضار شد ومنکر این قضیه شده وگفته که من اون روز اصلا اینجا نبودم و من این آقا را نزدم،و فعلا با وثیقه فیش حقوقی بیرونه، و دادیار پرونده به بنده گفت که پرونده را جهت پیگیری به دادگاه موکول میکنه بنده چطوری این قضیه رو ثابت کنم با وجود اینکه بنده هم شاهد به دادسرا بردم و هم جوابیه پزشکی قانونی و بیمارستانی که بستری شده ام همه در پرونده بنده موجوده،حتی بنده رو در دادسرا قسم دادن و گفتند پرونده باید به دادگاه احضار بشه

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه شما گواه به دادگاه معرفی کردید ادعای شما اثبات شده است و اینکه متهم ادعای بی گناهی دارند بایستی ثابت کنند و شما می توانید از دادگاه تقاضا کنید که گوشی متهم را رد یابی کنند در زمان و تاریخ و روز نزاع در کدام نقطه مکانی حضور داشته از طریق تماس های که برقرار نموده پلیس فتا می توانند تشخیص دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دادگاه حکم به پرداخت دیه صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده از دادسرا به دادگاه ارسال بشه تقریبا تا حدودی موضوع اثبات شده است.
به هر حال در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید