مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ضرب و جرح عمدی با چاقو

باسلام خدمت بزرگواران
متهم بعد از ضرب و جرح عمدی و فحاشی به مدت 7ماه و 16روز زندان داره. دیه هم باید پیش قسط میداد بقیه قسطی من خبر ندارم که ریخته حساب دولت یا نه این بماند موضوع این نیس . سوال بنده اینه چرا وقتی مدت زندانش تموم نشده دیه هم نداده بیرونه. بازم مشکل من بیرون بودن ایشون نیس مشکل من اینه دیروز سرکوچه ما کشیک می‌داده و شکایت من از ایشون هم بخاطر این بود که ما امنیت جانی نداشتیم. اگه میشه بنده رو راهنمایی کنید چون بچه من مدرسه می‌ره و من استرس دارم این دوباره چاقو بکشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مجدد مرتکب جرمی کند قابل شکایت و پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شاید مرخصی هستند اما می توانید با شواهد اطلاع دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی دارد می توانید شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمال های مختلفی وجود دارد مثلا بقیه حبس وی تعلیق شده یا بصورت مشروط آزاد شده یا مرخصی آمده و ....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت ایجاد مزاحمت قابلیت پیگیری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ایشان دوباره باعت مزاحمت شما بشوند شما میتوانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام‌پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مزاحمتی ایجاد کرد مجددا شکایت کنید