مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت با چک

سلام وقت بخیر
من ضامن 3تا پرونده بانکی شدم که پرداخت نکردن چک من برگشت خورد و حقوقی شده و الان پیام اومده به شعبه احکام مدنی واصل شده
الان چطور میشه؟؟
من چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به میزانی که ضمانت نموده اید �‌توانند از اموال جنابعالی توقیف نمایند قطر باید قرارداد بررسی و مطالعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، ضامن مسئولیت پرداخت اقساط را خواهد داشت
و تمام حساب های بانکی و حقوق ماهیانه شما توقیف خواهد شد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه مطرح کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وجه چک را ظرف ده از تاریخ ابلاغ اجرائیه پرداخت نکنید اموال شما توقیف میشه