مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

بنده اعسار دارم ماهی صد هزار تومان ولی بنا به دلایلی چون زندان بودم 3 سال نتونستم پرداخت کنم الان برام جلب اومده حالا اگه پرداخت کنم جلب برطرف میشه یا راهی داره یه جا پرداخت نکنم لطفا راهنمایی کنید.. ممنون از شما

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در صورت پرداخت جلب شما منتفی خواهد شد همچنین میتوانید تقاضای تعدیل بدهید ولیکن این درخواست مانع جلب شما نخواهد بود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

زندان به نوع عذر موجه می باشد اما باید دید چه مدت؟
ممکن است کسی 6 ماه زندان باشد و با این ادعا از پرداخت دیون خود در طول مدتی مدید خودداری نماید.
که با اثبات آن رفع توقیف نیز می تواند حاصل گردد اما بنده دو پیشنهاد دارم با عنایت به اینکه در هر حال جلب شما امکان پذیر است.
1- درخواست کاهش هزینه و یا تعدیل نمایید
2- با رضایت طرف مقابلتان مبلغی را واریز و برای ما بقی زمان درخواست نمایید.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم