مشاوره حقوقی رایگان - لواط به عنف

سوال من اینکه هفت نفر با زور و سلاح سرد اقدام به ادم ربایی و لواط می کنند اگر زیر 15 سال باشند دادگاه چه حکمی برایشان صادر میکند ؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، جرم آدم ربایی با سلاح گرم و تجاوز جنسی به عنف و تا رشید شدن ، مجرمین در کانون اصلاح و تربیت نگهداری می شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به کانون اصلاح و تربیت معرفی می شوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کانون اصلاح و تربیت معرفی می شوند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دلیل بلوغ چنین بزهکارانی مجازات کودکان زیر 18 سال حد(شلاق) یا قصاص برای ایشان در نظر گرفته خواهد شد که تا زمان رسیدن به سن 18 سال در کانون اصلاح و تربیت نگه داری می گردند. اما طبق ماده 91 در صورتی که مرتکب ماهیت جرم ارتکابی یا حرمت شرعی رفتار ارتکابی را درک نکرده باشد، حسب مورد به تحمل یکی از مجازات های پیش بینی شده در بالا محکوم خواهد شد.