مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه جعلی

با سلام
شخصی در سال پایانی حیات پدر اقدام به تنظیم هبه نامه ای عادی و دست نویس کرده است و به منظور محکم کاری تاریخ 30 سال پیش و چند امضا نیز از افراد فوت شده را درج کرده است و با جلب نظر همسر دوم پدر نیز در همان سال پایانی امضایی با این عنوان که من خودم شاهد بودم که واهب گفته است این ملک را هبه کرده ام از ایشان گرفته است در حالی که همه برادران و خواهران می دانند که واقعیت ندارد راهکار قانونی برای محکوم کردن این شخص چیست؟
(نوشته سال96 تنظیم شده و تاریخ آن سال65 است امضای چند تن فوت شده و اقرار نوشتاری همسر دوم پدر)
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارجاع به کارشناس مشخص می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هبه نامه به تنهایی کفایت نمیکند باید عین هم در زمان حیات پدر به آنها تسلیم سده باشد در ثانی اگر تصرف کردند تحت عنوان جعل واستفاده از سند مجعول میتوانید از او شکایت کنید تا با کارشناسی جعل مشخص شود