مشاوره حقوقی رایگان - انتقال تفویض وکالت

سلام حدود 700 متر زمین میخاستم خریداری کنم فروشنده تفویض وکالت تام الاختیار داره ایا میتونه تفویض رو به نام من بکنه و در صورت فوت مالک تفویض باطل میشه یا نه و من باید برای محکم کاری چه کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

وکالت به هر صورتی که باشد با فوت طرف باطل میشود.بهترین راه اینه که بلافاصله اقدامات لازم جهت انتقال سند رسمی ملک بنام خودتون را انجام بدهید.